CREAT PENTRU CURĂȚENIE

#LETSLIVECLEAN

AM PORNIT ÎN MISIUNEA DE A CONDUCE O REVOLUȚIE PENTRU O LUME CURATĂ

Poate că părem prea încrezători în noi înșine. Însă adevărul este că dorim să redefinim ce anume înseamnă cu adevărat curățenia. Pentru noi, pentru locuințele noastre, pentru comunități și pentru întreaga lume.

Aceasta este obsesia noastră de mai bine de 40 de ani și este ceea ce ne face să rămânem neînfricați și încrezători. Astăzi, mâine, întotdeauna.

Redefinim curățenia pentru secolul 21. Locuințele curățate folosind produse cu ingrediente pe bază de plante, biodegradabile, fabricate de o companie care își împărtășește valorile cu consumatorii săi. Conducem prin puterea exemplului și ne asigurăm că ne desfășurăm activitatea într-un mod la fel de transparent precum un pârâu limpede, fără a deveni însă prea moralizatori. Toate acestea pentru a-i inspira pe oameni să se alăture revoluției noastre pentru o lume curată.

flower

PRODUSE CURATE

De la ingrediente curate, pe bază de plante și biodegradabile, până la sticle curate din plastic, obținute din plastic post-consum reciclat și până la aproape toate produsele noastre care sunt realizate într-o fabrică curată Certificată Zero Waste (pe baza unei rate de recuperare a deșeurilor de 95%). Forțăm mereu limitele. Ne întrebăm în permanență dacă există o modalitate revoluționară. Colaborăm pentru a crea produse care vor genera un impact real și vor schimba în bine atitudinile. Sigur, vom mai face și unele greșeli în acest timp. Însă progresul și nu perfecțiunea este idealul pe care îl urmărim asiduu.

Este mult mai mult decât a spăla vasele sau rufele. Înseamnă să vă simțiți minunat în mediul de acasă. Numiți acest lucru armonie, factorul „a te simți bine” sau oricum vă place. Credem cu fermitate că, dacă vă tratați locuința cu dragostea și atenția pe care o merită, și ea vă va răspunde în același mod.

flower

ADEVĂRUL ESTE CĂ....

Curățenia ne face să ne dăm jos din pat în fiecare dimineață. Sincer, pentru asta trăim.

ȘI A SOSIT MOMENTUL SĂ STRIGĂM SUS ȘI TARE.

ÎN CEEA CE CREDEM

Când spunem că trăim și respirăm pentru revoluție, o spunem la modul foarte serios. De la modul în care ne desfășurăm activitatea, la ingredientele noastre pe bază de plante, biodegradabile și selectate în mod conștient, la sticlele realizate din plastic reciclat și până la fabrica noastră Certificată Zero Waste, totul se concentrează pe găsirea unor noi moduri în care să ne punem plus-valoarea în aplicare. Chiar dacă poate dura ceva timp până vom ajunge acolo.

*pe baza unei rate de recuperare a deșeurilor de 95%

Aflați mai multe despre ce anume facem….

PLASTIC CURAT

Am adoptat o poziție fermă împotriva deșeurilor din plastic, propunându-ne ca toate sticlele noastre să fie realizate din plastic reciclat.

PRODUCȚIE CURATĂ

Am construit una dintre cele mai ecologice fabrici din lume, cu materiale regenerabile și un acoperiș viu. Fabrica noastră este Certificată Zero Waste, în conformitate cu o rată de recuperare a deșeurilor de 95%.

APROVIZIONARE CURATĂ

Cumpărăm produse europene ori de câte ori putem, încercând să găsim ingrediente aproape de fabricile noastre europene.

PARFUMURI CURATE

Folosim parfumuri care au un miros cât mai autentic posibil. Ele sunt special create pentru a avea un miros proaspăt și minunat.

AMBALAJE CURATE

Credem că un design inteligent al ambalajelor poate reduce deșeurile din plastic, poate fi realizat din materiale reciclabile și poate fi reciclabil în proporție foarte mare.

INGREDIENTE CURATE

Obținem produse pe baza ingredientelor incluse de noi în acestea. Formulele noastre sunt realizate din ingrediente pe bază de plante, biodegradabile, precum și din alte ingrediente alese în mod conștient.

ALATURATI-VA REVOLUTIEI NOASTRE PENTRU O LUME CURATA